Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu les patates i talleu-les a rodanxes. Peleu i talleu la ceba a la juliana i també el pebrot. Els cirerols els podeu deixar sencers.
  2. Disposeu totes les verdures en una safata que pugui anar al forn. Afegiu-hi el romaní i la farigola. Salpebreu-ho i regueu-ho amb un bon raig d'oli d'oliva. Tapeu la safata amb paper d'alumini i enforneu-ho durant 30 min a 180 ºC, escalfor a dalt i a baix.
  3. Passat aquest temps, retireu el paper d'alumini i poseu les orades sobre les verdures. Tireu-hi un polsim de sal, regueu-les amb un raig d'oli d'oliva i torneu a posar la safata al forn. Enforneu-ho durant 30 min més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto