Què cuinar La Vanguardia

Fa uns dies va ser l’aniversari de la meva fillola Olga, que va fer 14 anys. A l’Olga li agraden molt els pastissos de formatge i les galetes Oreo, i em va semblar que amb aquest pastís li encertaria molt el gust. El pastís va ser un èxit total, fins i tot va entusiasmar la Laia, de 18 mesos, que va resultar ser una fan de les galetes Oreo! 

Preparació

  1. Per a la base: separeu la galeta del farcit. Reserveu el farcit per després.
  2. Tritureu la galeta i el sucre amb un robot de cuina. Incorporeu-hi la mantega fosa i barregeu-ho fins a obtenir una massa homogènia. Escampeu-ho per tota la base d’un motlle desemmotllable.
  3. Reserveu-ho a la nevera.
  4. Per al pastís: hidrateu la gelatina en aigua freda.
  5. Escalfeu la llet ben calenta i aboqueu-la sobre la xocolata. Barregeu-ho fins que es fongui tota. Afegiu-hi la gelatina hidratada i escorreguda i barregeu-ho bé.
  6. Afegiu-hi el sucre, la vainilla, el farcit de les galetes i el formatge i tritureu-ho bé amb el túrmix fins que quedi ben fi.
  7. A part, semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la barreja anterior. Aboqueu-ho dins el motlle sobre la base de galeta i repartiu per dins 4 o 5 mini Oreo a trossets. Reserveu-ho a la nevera unes hores per tal que qualli.
  8. Per desemmotllar-ho, passeu un ganivet calent per tot el voltant. Si en teniu, és molt pràctic utilitzar acetat per cobrir la paret del motlle.
  9. Decoreu el pastís amb la resta de mini Oreo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto