Què cuinar La Vanguardia

Fa uns dies va ser l’aniversari de la meva fillola Olga, que va fer 14 anys. A l’Olga li agraden molt els pastissos de formatge i les galetes Oreo, i em va semblar que amb aquest pastís li encertaria molt el gust. El pastís va ser un èxit total, fins i tot va entusiasmar la Laia, de 18 mesos, que va resultar ser una fan de les galetes Oreo! 

Preparació

  1. Per a la base: separeu la galeta del farcit. Reserveu el farcit per després.
  2. Tritureu la galeta i el sucre amb un robot de cuina. Incorporeu-hi la mantega fosa i barregeu-ho fins a obtenir una massa homogènia. Escampeu-ho per tota la base d’un motlle desemmotllable.
  3. Reserveu-ho a la nevera.
  4. Per al pastís: hidrateu la gelatina en aigua freda.
  5. Escalfeu la llet ben calenta i aboqueu-la sobre la xocolata. Barregeu-ho fins que es fongui tota. Afegiu-hi la gelatina hidratada i escorreguda i barregeu-ho bé.
  6. Afegiu-hi el sucre, la vainilla, el farcit de les galetes i el formatge i tritureu-ho bé amb el túrmix fins que quedi ben fi.
  7. A part, semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la barreja anterior. Aboqueu-ho dins el motlle sobre la base de galeta i repartiu per dins 4 o 5 mini Oreo a trossets. Reserveu-ho a la nevera unes hores per tal que qualli.
  8. Per desemmotllar-ho, passeu un ganivet calent per tot el voltant. Si en teniu, és molt pràctic utilitzar acetat per cobrir la paret del motlle.
  9. Decoreu el pastís amb la resta de mini Oreo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto