Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’orxata: poseu les xufles en remull, 8 h. Coleu-les.
  2. Tritureu-les en un blender o un túrmix, amb un litre d’aigua (és millor anar-hi afegint l’aigua a poc a poc).
  3. Passeu la barreja per una bossa de roba o una tela ben fina (de cotó, lli o niló).
  4. Premeu-la fins que en surti l’última gota. Ja teniu una llet de xufla a punt per prendre.
  5. Tritureu tots els altres ingredients, barregeu-ho amb l’orxata i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: