Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la carbassa i traieu-ne les llavors. Coeu-la al vapor i deixeu-la en un escorredor. Tritureu-la fins aconseguir-ne un puré fi. Peleu les llimes. Amb la pell feu una juliana i escaldeu-la dos cops amb aigua bullent. 
  2. Amb la polpa de la llima feu grills. Per 100 g de llima afegiu-n’hi 40 de sucre, coeu-ho tot en un cassó i passeu-ho per la batedora juntament amb 1 g de xantana. 
  3. Coleu-ho i barregeu la salsa obtinguda amb la pell de llima escaldada. Bulliu la llet, aparteu-la del foc i afegiu-hi les arrels de gingebre pelades i tallades a trossos petits. Deixeu que infusioni, coleu-ho i afegiu-hi 4 g de lecitina de soja. Reserveu-ho. 
  4. Obriu les ostres amb cura de no trencar-les i deixeu-les en un recipient amb la seva aigua. En un plat fondo, disposeu-hi una cullerada de puré de carbassa i l’ostra recolzada. 
  5. Afegiu-hi la salsa de llima pel voltant i col·loqueu tres fulles d’estragó per sobre de l’ostra. Amb l’ajut d’una batedora, emulsioneu la llet de gingebre fins aconseguir una bona escuma. Amb una cullera, agafeu l’aire i deixeu-lo caure sobre l’ostra fins que quedi coberta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: