Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu a bullir les patates amb pell en abundant aigua durant 30 min. Deixeu-les refredar i peleu-les. Aixafeu-les amb una forquilla.
  2. Salteu la cansalada, tallada a dauets petits, en una paella sense oli. Afegiu-hi la patata i remeneu-ho fins que aconseguiu la textura de trinxat.
  3. Salpebreu-ho. Salteu els bolets amb all i julivert. Salpebreu-los. Reserveu-ne la meitat.
  4. Sofregiu les cebes i els alls tendres, afegiu-hi els bolets, remeneu-ho i flamegeu-ho amb un raig de conyac.
  5. Aboqueu-hi una mica de brou i crema de llet, poseu-ho a coure fins que es redueixi lleugerament.
  6. Tritureu-ho fins que tingui una textura de salsa i salpebreu-ho. Feu els ous d’ànega a la paella, emmotllats, amb una mica d’oli. Poseu en un motlle la patata; al sobre, els bolets, i coroneu-ho amb l’ou d’ànega.
  7. Poseu-ho un moment al forn per escalfar tot el conjunt.
  8. Muntatge: poseu la patata i l’ou en un plat, resseguiu-ne el voltant amb un cordó de salsa de bolets, empolseu-ho amb porradell picat i acabeu-ho amb uns flocs de sal sobre l’ou.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto