Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu a bullir les patates amb pell en abundant aigua durant 30 min. Deixeu-les refredar i peleu-les. Aixafeu-les amb una forquilla.
  2. Salteu la cansalada, tallada a dauets petits, en una paella sense oli. Afegiu-hi la patata i remeneu-ho fins que aconseguiu la textura de trinxat.
  3. Salpebreu-ho. Salteu els bolets amb all i julivert. Salpebreu-los. Reserveu-ne la meitat.
  4. Sofregiu les cebes i els alls tendres, afegiu-hi els bolets, remeneu-ho i flamegeu-ho amb un raig de conyac.
  5. Aboqueu-hi una mica de brou i crema de llet, poseu-ho a coure fins que es redueixi lleugerament.
  6. Tritureu-ho fins que tingui una textura de salsa i salpebreu-ho. Feu els ous d’ànega a la paella, emmotllats, amb una mica d’oli. Poseu en un motlle la patata; al sobre, els bolets, i coroneu-ho amb l’ou d’ànega.
  7. Poseu-ho un moment al forn per escalfar tot el conjunt.
  8. Muntatge: poseu la patata i l’ou en un plat, resseguiu-ne el voltant amb un cordó de salsa de bolets, empolseu-ho amb porradell picat i acabeu-ho amb uns flocs de sal sobre l’ou.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

30 set

10 anys del cicle A Taula!

L’any 2007 naixia al Poble-sec el projecte de divulgació gastronòmica A taula! Cicle de cultura...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto