Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Prepareu un puré cremós de patates. Poseu un cassó al foc amb aigua i sal, i quan arrenqui el bull, tireu-hi les patates pelades i esqueixades. Un cop bullides, traieu-les de l’aigua i passeu-les pel passapuré. Afegiu-hi la nata líquida calenta i l’agar-agar en pols i deixeu-ho bullir 1 min. Remeneu-ho bé i tasteu-ho de sal. Poseu-ho en un sifó amb una càrrega de gas. Reserveu-ho en un bany maria calent.
  2. Feu pols amb el blat de moro torrat. Tritureu-ho molt finament.
  3. Talleu el tortell d'Olot a daus i deixeu-lo assecar al forn durant 10 min a 120 ºC.
  4. Fregiu l'ou en una paella amb un raig d’oli roent.
  5. Muntatge: disposeu en un plat soper el puré de patates amb el suc de pollastre. A sobre col·loqueu-hi l'ou amb els dauets de tortell, la sal Maldon i el blat de moro.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller d'alimentació per a nadons

El 'babyled weaning' és un mètode respectuós per acompanyar el nadó en la introducció...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto