Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la beixamel: en un cassó a foc lent, foneu la mantega, afegiu-hi la farina tamisada i barregeu-ho bé, amb l’ajuda d’unes varetes de cuina. 
  2. Aboqueu-hi la llet a poc a poc i sense deixar-ho de remenar, fins a obtenir una crema llisa i homogènia, sense grumolls. Corregiu-ne el punt de sal i pebre i afegiu-hi un pessic de nou moscada (opcional). Reserveu-ho. La beixamel ha de quedar lleugera, no gaire espessa. 
  3. En una cassola, millor si és de fang, amb un rajolí d’oli d’oliva, marqueu el rap, tallat a medallons. Quan es comenci a daurar, afegiu-hi els alls tendres, tallats a medallons petits, els llagostins pelats i les cloïsses. 
  4. Ofegueu-ho tot junt i afegiu-hi els ous, dos per ració. Cobriu la cassola amb un parell de cullerades de beixamel i poseu-la al forn 10 min, a 180 ºC, fins que la clara d’ou qualli. Serviu-ho amb una branqueta de julivert.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto