Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Comenceu pel bacó. Amb l’ajuda d’un adult, feu que suï uns minuts en una paella. Quan s’hagi enrossit, retireu-lo.
  2. Peleu la ceba i piqueu-la. Sofregiu-la a la mateixa paella que el bacó, a foc suau, fins que s’enrosseixi.
  3. Afegiu-hi les carreretes i feu-les una cocció ràpida. Al darrer moment, torneu-hi a posar el bacó i barregeu-ho.
  4. Amb un tallapasta rodó, feu uns forats al centre de cada pa de motlle.
  5. Poseu les llesques sobre una safata de forn protegida amb paper per enfornar i, al forat rodó del pa, poseu-hi la barreja de bacó, bolets i ceba. Coroneu-ho amb un ou de guatlla i coeu-ho al forn uns 5 min.
  6. Passats els 5 min, traieu-ho del forn i tapeu les llesques amb la rodona de pa de motlle, com si fos una tapadora.

El consell

Si no teniu forn o no el voleu encendre, un cop foradat el pa, torreu-lo. Tot seguit, ompliu-lo amb la barreja de bolets, bacó i ceba ben calenta. Feu els ous de guatlla a la paella, poseu-los al damunt i tanqueu-ho amb la rodona de pa de motlle.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto