Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Comenceu pel bacó. Amb l’ajuda d’un adult, feu que suï uns minuts en una paella. Quan s’hagi enrossit, retireu-lo.
  2. Peleu la ceba i piqueu-la. Sofregiu-la a la mateixa paella que el bacó, a foc suau, fins que s’enrosseixi.
  3. Afegiu-hi les carreretes i feu-les una cocció ràpida. Al darrer moment, torneu-hi a posar el bacó i barregeu-ho.
  4. Amb un tallapasta rodó, feu uns forats al centre de cada pa de motlle.
  5. Poseu les llesques sobre una safata de forn protegida amb paper per enfornar i, al forat rodó del pa, poseu-hi la barreja de bacó, bolets i ceba. Coroneu-ho amb un ou de guatlla i coeu-ho al forn uns 5 min.
  6. Passats els 5 min, traieu-ho del forn i tapeu les llesques amb la rodona de pa de motlle, com si fos una tapadora.

El consell

Si no teniu forn o no el voleu encendre, un cop foradat el pa, torreu-lo. Tot seguit, ompliu-lo amb la barreja de bolets, bacó i ceba ben calenta. Feu els ous de guatlla a la paella, poseu-los al damunt i tanqueu-ho amb la rodona de pa de motlle.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: