Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la barra de pa a llesques primes i poseu-les en un plat, repartides. En una paella amb oli d’oliva abundant, fregiu-hi els ous de guatlla d’un en un, posant-los a sobre de cada llesca de pa. Per sobre poseu-hi un polsim de sal Maldon. 
  2. Talleu el bacó ben petit. En una paella a part amb una mica d’oli, fregiu-hi el bacó. A mesura que estigui fregit, aneu-lo posant per sobre dels ous. Cal servir-ho ben calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: