Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Agafeu un recipient, aboqueu-hi 1 l d’aigua amb un raig de vinagre i una mica de sal i poseu-lo al foc.
  2. En un plat trenqueu els ous i deixeu-los preparats com si anéssiu a fer-los ferrats. Quan l’aigua bulli, tireu-hi els ous amb molt de compte i escalfeu-los 1 min. Retireu-los amb una escumadora i poseu-los en un recipient amb gel per tal de parar la cocció (han de quedar cuits per fora però amb el rovell cru).
  3. Per a la crema de ceps: en una paella amb oli salteu els bolets amb all i julivert. Després, tritureu-ho tot amb el túrmix afegint-hi una mica de nata líquida.
  4. Per a la beixamel: en una paella al foc poseu la mantega a escalfar. Un cop desfeta, afegiu-hi la farina. És important deixar-la enrossir perquè no agafi regust de farina crua.
  5. En un recipient a part poseu a escalfar la llet. Un cop arrenqui el bull, traieu-la del foc i aboqueu-la amb la mantega i la farina. Remeneu-ho bé per tal que no es facin grumolls. Salpebreu-ho i ratlleu-hi una mica de nou moscada per sobre.
  6. Muntatge: en un platet poseu la crema de ceps i, a sobre, l’ou. Cobriu-lo amb la beixamel, poseu-hi formatge per sobre i gratineu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto