Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Agafeu un recipient, aboqueu-hi 1 l d’aigua amb un raig de vinagre i una mica de sal i poseu-lo al foc.
  2. En un plat trenqueu els ous i deixeu-los preparats com si anéssiu a fer-los ferrats. Quan l’aigua bulli, tireu-hi els ous amb molt de compte i escalfeu-los 1 min. Retireu-los amb una escumadora i poseu-los en un recipient amb gel per tal de parar la cocció (han de quedar cuits per fora però amb el rovell cru).
  3. Per a la crema de ceps: en una paella amb oli salteu els bolets amb all i julivert. Després, tritureu-ho tot amb el túrmix afegint-hi una mica de nata líquida.
  4. Per a la beixamel: en una paella al foc poseu la mantega a escalfar. Un cop desfeta, afegiu-hi la farina. És important deixar-la enrossir perquè no agafi regust de farina crua.
  5. En un recipient a part poseu a escalfar la llet. Un cop arrenqui el bull, traieu-la del foc i aboqueu-la amb la mantega i la farina. Remeneu-ho bé per tal que no es facin grumolls. Salpebreu-ho i ratlleu-hi una mica de nou moscada per sobre.
  6. Muntatge: en un platet poseu la crema de ceps i, a sobre, l’ou. Cobriu-lo amb la beixamel, poseu-hi formatge per sobre i gratineu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-24 set

37a Fira de Calella i l’Alt Maresme

Amb més de 30 anys d’història, la Fira de Calella i l’Alt Maresme s’ha convertit en...

24 set

'El Masnou, terra de mar' amb tast de vins

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

24 set

Festes de la sega de l'arròs de les Terres de l'Ebre

Els municipis de la zona del delta de l’Ebre reten homenatge a la tradició pagesa del territori. Com...

24-25 set

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto