Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l’ajoarriero: escalfeu l’oli i daureu-hi els alls. Retireu-los. 
  2. A la mateixa paella i amb el mateix oli, afegiu-hi la ceba i daureu-la a poc a poc. Incorporeu-hi el bitxo i, després, el pebre vermell, i remeneu-ho. Afegiu-hi el tomàquet i deixeu-ho coure.
  3. Escaliveu els pebrots i peleu-los. Tritureu-los amb els alls i feu-ne una pasta. Incorporeu-la al sofregit.
  4. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  5. Marqueu el bacallà en una paella i esqueixeu-lo.
  6. Afegiu la preparació anterior al bacallà.
  7. Poseu l’ajoarriero al mig d’un plat.
  8. Fregiu els dos ous i col·loqueu-los damunt de l’ajoarriero.
  9. Enllestiu el plat amb una llesca de pa torrat.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto