Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un pot amb aigua bullent i sal, coeu els ous, 3-4 min.
  2. Traieu els ous de l’aigua, obriu-los amb cura i, amb un ganivet fi de cuina, elimineu-ne la superfície.
  3. Introduïu una gota d’oli de tòfona per a cada ou.
  4. Empolseu-ho amb una mica de porradell i serviu-ho amb alguns trossos de pa.

CONSELL

L'aigua tot just ha de començar a bullir quan hi posem els ous, perquè no es trenquin amb un bull violent. Amb paciència i pràctica de ben segur que us sortirà perfecte!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: