Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu ajuda a un adult per torrar el pa en una paella amb la mica de mantega. Quedarà molt daurat i saborós.
  2. En un bol, bateu els ous lleugerament. Saleu-los una mica (compte, perquè el salmó dóna un toc de sal important).
  3. Talleu el salmó a tires, amb unes tisores.
  4. Escalfeu una paella prou gran perquè hi càpiguen tots els ous. Poseu-hi la meitat del salmó, aboqueu-hi els ous i la nata i remeneu-ho amb energia amb una cullera de fusta.
  5. Els ous no han de quedar totalment quallats, o sigui que de seguida apagareu el foc i deixareu que es quallin amb la calor residual de la paella.
  6. Després d’apagar el foc, poseu el salmó restant a la paella, perquè quedi fresc.
  7. Serviu-ho immediatament, sobre una torrada.

El consell

  • Si voleu que el remenat quedi encara més saborós, podeu afegir-hi una ceba ben sofregida. I, si us agraden les herbes aromàtiques, acabeu-ho tot amb una mica d’anet fresc. Combina estupendament amb el gust del salmó!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto