Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu ajuda a un adult per torrar el pa en una paella amb la mica de mantega. Quedarà molt daurat i saborós.
  2. En un bol, bateu els ous lleugerament. Saleu-los una mica (compte, perquè el salmó dóna un toc de sal important).
  3. Talleu el salmó a tires, amb unes tisores.
  4. Escalfeu una paella prou gran perquè hi càpiguen tots els ous. Poseu-hi la meitat del salmó, aboqueu-hi els ous i la nata i remeneu-ho amb energia amb una cullera de fusta.
  5. Els ous no han de quedar totalment quallats, o sigui que de seguida apagareu el foc i deixareu que es quallin amb la calor residual de la paella.
  6. Després d’apagar el foc, poseu el salmó restant a la paella, perquè quedi fresc.
  7. Serviu-ho immediatament, sobre una torrada.

El consell

  • Si voleu que el remenat quedi encara més saborós, podeu afegir-hi una ceba ben sofregida. I, si us agraden les herbes aromàtiques, acabeu-ho tot amb una mica d’anet fresc. Combina estupendament amb el gust del salmó!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: