Receptes de Nadal La Vanguardia

 L’adaptació de l’humil pa amb oli i xocolata com a postres de grans restaurants s’ha posat de moda, i és que ja se sap que els sabors i les combinacions clàssiques de tota la vida són les que acaben triomfant. Sensacional!

 

Preparació

  1. Escalfeu la nata, la llet i el sucre fins que bulli. Aboqueu-ho sobre els rovells d’ou i remeneu-ho bé. Afegiu-hi la xocolata trossejada i emulsioneu-ho amb el túrmix sense incorporar-hi aire. Filmeu-ho a pell i reserveu-ho a la nevera un mínim de 4 h.
  2. Amb l’ajut d’un corró, aprimeu el pa de motlle. Talleu-lo en rectangles i col·loqueu-los penjant sobre la reixa del forn, per tal de de donar-los la forma. Torreu-ho al forn a 200 ºC fins que siguin daurats. Reserveu-ho.
  3. Col·loqueu una quenelle de cremós de xocolata dins de cada llesca de pa. Amaniu-ho amb oli i sal i serviu-ho al moment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto