Què cuinar La Vanguardia

 L’adaptació de l’humil pa amb oli i xocolata com a postres de grans restaurants s’ha posat de moda, i és que ja se sap que els sabors i les combinacions clàssiques de tota la vida són les que acaben triomfant. Sensacional!

 

Preparació

  1. Escalfeu la nata, la llet i el sucre fins que bulli. Aboqueu-ho sobre els rovells d’ou i remeneu-ho bé. Afegiu-hi la xocolata trossejada i emulsioneu-ho amb el túrmix sense incorporar-hi aire. Filmeu-ho a pell i reserveu-ho a la nevera un mínim de 4 h.
  2. Amb l’ajut d’un corró, aprimeu el pa de motlle. Talleu-lo en rectangles i col·loqueu-los penjant sobre la reixa del forn, per tal de de donar-los la forma. Torreu-ho al forn a 200 ºC fins que siguin daurats. Reserveu-ho.
  3. Col·loqueu una quenelle de cremós de xocolata dins de cada llesca de pa. Amaniu-ho amb oli i sal i serviu-ho al moment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto