Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Amb un corró, estireu el pa de motlle i talleu-lo en tres tires.
  2. Emboliqueu cada tira en un tub d’acer inoxidable per a pastisseria.
  3. Demaneu ajuda a un adult per posar-los al forn 10 min, a 200 ºC. Quan siguin freds, desemmotlleu-los amb molta cura i reserveu-los.
  4. Foneu la xocolata amb la nata uns segons al microones.
  5. Bateu-ho bé i poseu-ho dins d’una mànega pastissera, un estri amb forma de con amb una boca, que s’omple de crema i serveix per fer decoracions sobre pastissos, abocar massa en motlles... Quan la crema de xocolata hagi agafat una mica de consistència, ompliu-ne els tubs de pa de motlle.
  6. A l’hora de servir aquest pa amb xocolata tan original, poseu-hi unes gotes d’oli d’oliva i flocs de sal.

El consell

  • Si no teniu cons d’acer inoxidable, en comptes de fer aquest pa amb xocolata enrotllat, podeu fer-lo amb forma de coca. Us quedarà igual de bo!
  • Si ho preferiu, en comptes de fer servir xocolata negra podeu fer-ho amb xocolata amb llet.
  • El pa amb xocolata és un berenar típic de tota la vida. En aquesta recepta, el prepareu amb un toc sofisticat i queda espectacular.
  • Sabíeu que, a Girona, els nens mengen pa amb tomàquet i xocolata? És boníssim! Si us agrada, proveu d’afegir a la recepta uns dauets de tomàquet fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto