Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Llesqueu el pa d’olives i suqueu-lo amb el tomàquet. Amaniu les llesques amb sal i oli d’oliva verge.
  2. Talleu la sobrassada (millor si és vella de porc negre mallorquí, perquè és la més curada i saborosa) en rodanxes d’un gruix d’1 cm i escalfeu-les al forn 2 min a 200 ºC.
  3. Poseu-ne un tall en cada plat acompanyat de la bresca i el pa sucat amb tomàquet. Es tracta d’un aperitiu molt simple amb arrels tradicionals.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

21 feb

Taller de patés vegetals

Els patés vegetals són una opció divertida, nutritiva i saludable per preparar entrepans, entrants...

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto