Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en remull les panses amb 300 ml de most.
  2. Separeu els rovells de les clares. Bateu els rovells amb el sucre fins que quedin blanquinosos. Afegiu-hi l’oli i 100 ml de most i barregeu-ho bé. Incorporeu-hi la farina tamisada amb el llevat. Afegiu-hi les clares muntades a punt de neu, amb suavitat per tal que no s’abaixin.
  3. Aboqueu la massa en un motlle i afegiu-hi per sobre les panses escorregudes (reserveu el most) i enfarinades. Coeu el pa de pessic 45 min a 180 ºC amb el forn preescalfat.
  4. Mentrestant, reduïu el most de les panses fent-lo bullir al foc, fins que agafi la densitat d’un almívar. Reserveu-ho.
  5. Un cop fred el pa de pessic, talleu-lo pel mig i emborratxeu-lo amb l’almívar.
  6. Escampeu la melmelada per sobre una capa i cobriu-la amb l’altra meitat. Decoreu-lo i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: