Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Munteu els rovells amb 125 g de sucre. A mig muntar, afegiu-hi l’aigua a poc a poc, fins que gairebé tripliqui el volum inicial.
  2. Afegiu-hi la farina tamisada i una merenga francesa, elaborada amb les clares d’ou i la resta de sucre, muntat prèviament a punt de neu. Col·loqueu la barreja dins d’un motlle (rectangular o quadrat) prèviament encamisat.
  3. Coeu-ho al forn a 180-200 ºC, fins que, fent la prova de l’agulla, després de punxar el centre del motlle del pa de pessic l’agulla surti absolutament neta.
  4. Poseu a bullir el sucre i l’aigua i, quan arrenqui el bull, apagueu el foc i reserveu-ho.
  5. Al foc, poseu els ous amb el sucre al bany maria. No ho deixeu de remenar, perquè té tendència a enganxar-se. Quan espesseixi, afegiu-hi la llimona fent un parell de remenades més. Fiqueu-ho en una safata perquè es refredi ràpidament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: