Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Munteu els rovells amb 125 g de sucre. A mig muntar, afegiu-hi l’aigua a poc a poc, fins que gairebé tripliqui el volum inicial.
  2. Afegiu-hi la farina tamisada i una merenga francesa, elaborada amb les clares d’ou i la resta de sucre, muntat prèviament a punt de neu. Col·loqueu la barreja dins d’un motlle (rectangular o quadrat) prèviament encamisat.
  3. Coeu-ho al forn a 180-200 ºC, fins que, fent la prova de l’agulla, després de punxar el centre del motlle del pa de pessic l’agulla surti absolutament neta.
  4. Poseu a bullir el sucre i l’aigua i, quan arrenqui el bull, apagueu el foc i reserveu-ho.
  5. Al foc, poseu els ous amb el sucre al bany maria. No ho deixeu de remenar, perquè té tendència a enganxar-se. Quan espesseixi, afegiu-hi la llimona fent un parell de remenades més. Fiqueu-ho en una safata perquè es refredi ràpidament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto