Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: bateu els ous amb el sucre fins que tripliqui el seu volum. En aquest moment aneu-hi afegint la farina de mica en mica, procurant no remenar-ho gaire enèrgicament. 
  2. Estireu la massa en una safata per tal d’aconseguir unes planxes fines de pa de pessic. Cuineu-ho al forn 10 min a 180 ºC. 
  3. Feu un almívar amb els 100 ml d’aigua, els 100 g de sucre i els pebres. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho coure 2 min i apagueu el foc. Quan ja comenci a refredar-se, afegiu-hi els gerds. 
  4. Per al gelat de nata: barregeu els ingredients en calent, deixeu-ho madurar 12 h a la nevera i passeu-ho per la sorbetera. Ho podeu comprar bo i fet. Disposeu un rectangle de pa de pessic al mig del plat i a sobre poseu-hi els gerds escorreguts. Acabeu-ho amb gelat (o nata semimuntada).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto