Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: bateu els ous amb el sucre fins que tripliqui el seu volum. En aquest moment aneu-hi afegint la farina de mica en mica, procurant no remenar-ho gaire enèrgicament. 
  2. Estireu la massa en una safata per tal d’aconseguir unes planxes fines de pa de pessic. Cuineu-ho al forn 10 min a 180 ºC. 
  3. Feu un almívar amb els 100 ml d’aigua, els 100 g de sucre i els pebres. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho coure 2 min i apagueu el foc. Quan ja comenci a refredar-se, afegiu-hi els gerds. 
  4. Per al gelat de nata: barregeu els ingredients en calent, deixeu-ho madurar 12 h a la nevera i passeu-ho per la sorbetera. Ho podeu comprar bo i fet. Disposeu un rectangle de pa de pessic al mig del plat i a sobre poseu-hi els gerds escorreguts. Acabeu-ho amb gelat (o nata semimuntada).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto