Consells de cuina La Vanguardia

El pa de pessic de plàtan ha quedat molt bo. Jo he modificat un ingredient de la recepta d'en Pep Nogué de l'Espai Consum del Bonpreu. Ell hi va posar panses i jo he les he canviat per xocolata. La combinació del plàtan i la xocolata em perd… I per fer-lo encara mes gustós, hi he afegit uns pinyonets per sobre que han quedat torrats i deliciosos. Gràcies al plàtan queda un pa de pessic humit que dura sense assecar-se uns quants dies, tot i que a casa només ens ha durat un parell d’esmorzars.

Preparació

  1. Tritureu els plàtans amb el suc de llimona fins a obtenir un puré ben fi.
  2. Bateu els ous i el sucre amb les varetes elèctriques fins que quedin ben escumats.
  3. Incorporeu-hi la mantega i, després, els plàtans.
  4. Incorporeu-hi la farina tamisada amb l’impulsor i la sal.
  5. Incorporeu les perles de xocolata a la barreja anterior.
  6. Aboqueu-ho dins un motlle encamisat, repartiu els pinyons per sobre i coeu-ho a 175 ºC uns 35 min, comprovant-ne la cocció punxant-ho amb una agulla.
  7. Deixeu-lo refredar i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto