Consells de cuina La Vanguardia

El pa de pessic de plàtan ha quedat molt bo. Jo he modificat un ingredient de la recepta d'en Pep Nogué de l'Espai Consum del Bonpreu. Ell hi va posar panses i jo he les he canviat per xocolata. La combinació del plàtan i la xocolata em perd… I per fer-lo encara mes gustós, hi he afegit uns pinyonets per sobre que han quedat torrats i deliciosos. Gràcies al plàtan queda un pa de pessic humit que dura sense assecar-se uns quants dies, tot i que a casa només ens ha durat un parell d’esmorzars.

Preparació

  1. Tritureu els plàtans amb el suc de llimona fins a obtenir un puré ben fi.
  2. Bateu els ous i el sucre amb les varetes elèctriques fins que quedin ben escumats.
  3. Incorporeu-hi la mantega i, després, els plàtans.
  4. Incorporeu-hi la farina tamisada amb l’impulsor i la sal.
  5. Incorporeu les perles de xocolata a la barreja anterior.
  6. Aboqueu-ho dins un motlle encamisat, repartiu els pinyons per sobre i coeu-ho a 175 ºC uns 35 min, comprovant-ne la cocció punxant-ho amb una agulla.
  7. Deixeu-lo refredar i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto