Què cuinar La Vanguardia

El pa de pessic de plàtan ha quedat molt bo. Jo he modificat un ingredient de la recepta d'en Pep Nogué de l'Espai Consum del Bonpreu. Ell hi va posar panses i jo he les he canviat per xocolata. La combinació del plàtan i la xocolata em perd… I per fer-lo encara mes gustós, hi he afegit uns pinyonets per sobre que han quedat torrats i deliciosos. Gràcies al plàtan queda un pa de pessic humit que dura sense assecar-se uns quants dies, tot i que a casa només ens ha durat un parell d’esmorzars.

Preparació

  1. Tritureu els plàtans amb el suc de llimona fins a obtenir un puré ben fi.
  2. Bateu els ous i el sucre amb les varetes elèctriques fins que quedin ben escumats.
  3. Incorporeu-hi la mantega i, després, els plàtans.
  4. Incorporeu-hi la farina tamisada amb l’impulsor i la sal.
  5. Incorporeu les perles de xocolata a la barreja anterior.
  6. Aboqueu-ho dins un motlle encamisat, repartiu els pinyons per sobre i coeu-ho a 175 ºC uns 35 min, comprovant-ne la cocció punxant-ho amb una agulla.
  7. Deixeu-lo refredar i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

14-19 ago

Festa de Sant Magí 2017

El mes d’agost Tarragona celebra la festa major en honor del copatró de la ciutat, Sant Magí. Com...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto