Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Mescleu el llevat i la farina.
  2. Afegiu-hi el sucre i la mantega a punt de pomada.
  3. Afegiu-hi amb una vareta els ous d'un en un, fins a obtenir una massa homogènia, i acabeu-ho amb la pell de taronja ratllada.
  4. Escalfeu el forn a 170 ºC i deixeu-ho coure 25 min en un motlle tipus flamera prèviament encamisat. Traieu-ho del forn i deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
  5. Feu una infusió amb el te Calm 2 min a 80 ºC.
  6. Afegiu-hi el sucre i la gelatina, prèviament remullada en aigua freda i ben escorreguda. Mescleu-ho bé.
  7. Deixeu-ho refredar a la nevera.
  8. Remulleu el pa de pessic amb suc de taronja.
  9. En un bol, poseu-hi la infusió de te, un tros de pa de pessic i una bola de gelat de mandarina a sobre. Podeu acabar-ho amb ratlladura de taronja per donar-li més acidesa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto