Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l’almívar: poseu tots els ingredients a coure fins que quedi un almívar lleuger; passeu-ho tot per la batedora elèctrica i obtindreu la salsa d’acompanyament del pastís.
  2. Per al pa de pessic: foneu la xocolata amb la llet i la mantega. En un recipient que us sigui còmode per manipular amb la vareta elèctrica, poseu tots els ingredients a dins menys el llevat. Treballeu la massa fins que us quedi cremosa i homogènia. Introduïu-hi el sobre de llevat barrejant-ho bé i amb suavitat.
  3. Aboqueu-ho tot en un motlle rodó i fondo d’uns 24 cm de diàmetre. Poseu-ho al forn prèviament escalfat a una temperatura de 180 ºC. L’heu de deixar 1 h.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto