Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l’almívar: poseu tots els ingredients a coure fins que quedi un almívar lleuger; passeu-ho tot per la batedora elèctrica i obtindreu la salsa d’acompanyament del pastís.
  2. Per al pa de pessic: foneu la xocolata amb la llet i la mantega. En un recipient que us sigui còmode per manipular amb la vareta elèctrica, poseu tots els ingredients a dins menys el llevat. Treballeu la massa fins que us quedi cremosa i homogènia. Introduïu-hi el sobre de llevat barrejant-ho bé i amb suavitat.
  3. Aboqueu-ho tot en un motlle rodó i fondo d’uns 24 cm de diàmetre. Poseu-ho al forn prèviament escalfat a una temperatura de 180 ºC. L’heu de deixar 1 h.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto