Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el pa sec a remullar amb la llet. Un cop ho tingueu ben remullat, escorreu-lo amb les mans i mireu que no quedi massa xopat de llet.
  2. Talleu els ingredients que afegireu més tard al paté. Afegiu-hi dos ous i remeneu-ho. Reserveu els ous de guatlla i la maionesa per fer-los servir per a la guarnició final.
  3. Poseu-ho tot en un motlle allargat i enceneu el forn per tenir-lo calent. Poseu el motlle al forn durant 35 o 45 min, aproximadament, a una temperatura de 200 a 180 ºC. Per saber si és cuit, punxeu-lo amb una agulla llarga. Si l’agulla surt neta, ja és cuit. Traieu-lo i deixeu-lo que es refredi. Traieu-lo del motlle. Podeu posar les quantitats de guarnicions al gust de cada persona. Guardeu-ho a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto