Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella, daureu lleugerament el llamàntol, tallat, les gambes i la llagosta, tallada. Reserveu-ho.
  2. Netegeu i talleu la sípia petita i daureu-la a la paella. Reserveu-la.
  3. En aquest oli, daureu els alls i, seguidament, la ceba, ben picada.
  4. Deixeu coure la ceba uns 30 min, a foc molt lent, fins que es caramel·litzi.
  5. Afegiu-hi el pebrot verd i el vermell. 
  6. Afegiu-hi el tomàquet ratllat.
  7. Quan el tomàquet sigui ben cuit, afegiu-hi la sípia i enrossiu-hi l'arròs. 
  8. Feu que el fumet arrenqui el bull i aboqueu-lo damunt de l'arròs. 
  9. Repartir-lo bé i no el torneu a tocar. Poseu-lo a punt de sal. 
  10. Feu coure la paella d’arròs al forn, uns 15 min, a 200 ºC. 
  11. Traieu-la del forn i afegiu-hi les gambes, els escamarlans, els llagostins i la closca, i torneu-ho a coure 2-3 min. 
  12. Traieu la paella del forn i deixeu-la reposar.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: