Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En una paella, daureu lleugerament el llamàntol, tallat, les gambes i la llagosta, tallada. Reserveu-ho.
  2. Netegeu i talleu la sípia petita i daureu-la a la paella. Reserveu-la.
  3. En aquest oli, daureu els alls i, seguidament, la ceba, ben picada.
  4. Deixeu coure la ceba uns 30 min, a foc molt lent, fins que es caramel·litzi.
  5. Afegiu-hi el pebrot verd i el vermell. 
  6. Afegiu-hi el tomàquet ratllat.
  7. Quan el tomàquet sigui ben cuit, afegiu-hi la sípia i enrossiu-hi l'arròs. 
  8. Feu que el fumet arrenqui el bull i aboqueu-lo damunt de l'arròs. 
  9. Repartir-lo bé i no el torneu a tocar. Poseu-lo a punt de sal. 
  10. Feu coure la paella d’arròs al forn, uns 15 min, a 200 ºC. 
  11. Traieu-la del forn i afegiu-hi les gambes, els escamarlans, els llagostins i la closca, i torneu-ho a coure 2-3 min. 
  12. Traieu la paella del forn i deixeu-la reposar.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20-21 gen

1a Mostra Internacional de Pastisseria

Sant Vicenç dels Horts acull durant el cap de setmana del 20 al 21 de gener la 1a edició de la Mostra...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto