Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En una paella, daureu lleugerament el llamàntol, tallat, les gambes i la llagosta, tallada. Reserveu-ho.
  2. Netegeu i talleu la sípia petita i daureu-la a la paella. Reserveu-la.
  3. En aquest oli, daureu els alls i, seguidament, la ceba, ben picada.
  4. Deixeu coure la ceba uns 30 min, a foc molt lent, fins que es caramel·litzi.
  5. Afegiu-hi el pebrot verd i el vermell. 
  6. Afegiu-hi el tomàquet ratllat.
  7. Quan el tomàquet sigui ben cuit, afegiu-hi la sípia i enrossiu-hi l'arròs. 
  8. Feu que el fumet arrenqui el bull i aboqueu-lo damunt de l'arròs. 
  9. Repartir-lo bé i no el torneu a tocar. Poseu-lo a punt de sal. 
  10. Feu coure la paella d’arròs al forn, uns 15 min, a 200 ºC. 
  11. Traieu-la del forn i afegiu-hi les gambes, els escamarlans, els llagostins i la closca, i torneu-ho a coure 2-3 min. 
  12. Traieu la paella del forn i deixeu-la reposar.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto