Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Daureu lleugerament el pollastre i la costella i reserveu-ho.
  2. Daureu els escamarlans i els calamarsets i reserveu-ho.
  3. En el mateix oli, daureu els alls i la ceba picada. 
  4. Deixeu coure la ceba uns 30 min, a foc molt lent, fins que es caramel·litzi.
  5. Afegiu-hi els pebrots i el tomàquet ratllat.
  6. Quan el tomàquet sigui ben cuit, afegiu-hi els calamarsets, el pollastre i la costella, i enrossiu-hi l'arròs.
  7. Aboqueu el fumet bullent damunt de l'arròs.
  8. Repartiu-ho bé i no ho torneu a tocar; poseu-ho a punt de sal.
  9. Feu-ho coure al forn 6 min, a 200 ºC.
  10. Traieu-ho del forn i afegiu-hi els escamarlans i la closca; torneu-ho a coure 2-3 min.
  11. Traieu-ho del forn i deixeu-ho reposar.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto