Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als panellets de pinyons:
    1. Remulleu 200 g d’ametlles crues unes 48 h.
    2. Peleu les ametlles i deshidrateu-les fins que estiguin seques.
    3. Feu farina amb les ametlles seques.
    4. En un recipient de vidre, col·loqueu la farina d’ametlles, un pessic de sal i la pela de llimona ratllada. Barregeu-ho i afegiu-hi, a poc a poc, 40 ml d’atzavara i 10 ml d’aigua, fins aconseguir una massa homogènia.
    5. Formeu boletes amb la massa i arrebosseu-les amb els pinyons (en surten unes 13 unitats, grosses).
  2. Per als panellets de coco:
    1. Remulleu 100 g d’ametlles crues unes 48 h.
    2. Peleu les ametlles i deshidrateu-les fins que estiguin seques.
    3. Feu farina amb les ametlles seques.
    4. En un recipient de vidre, col·loqueu la farina d’ametlles i una mica de sal. Barregeu-ho i afegiu-hi, a poc a poc, 20 ml d’atzavara i 10 ml d’aigua fins aconseguir una massa.
    5. Afegiu-hi 25 g de coco i barregeu-ho.
    6. Formeu boletes amb la massa i arrebosseu-les amb el coco restant (en surten unes 9 peces, grosses).
    7. Per als panellets de cacau: remulleu 100 g d’ametlles crues unes 48 h.
    8. Peleu les ametlles i deshidrateu-les fins que estiguin seques.
    9. Feu farina amb les ametlles.
    10. En un recipient de vidre, col·loqueu la farina d’ametlles i una mica de sal. Barregeu-ho i, a poc a poc, afegiu-hi 20 ml d’atzavara, 5 ml d’aigua i 5 g de cacau.
    11. Feu boletes amb la massa (en surten unes 7 peces). 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: