Consells de cuina La Vanguardia

Aquestes masses són força complicades de fer, ja que cal controlar molts factors que influeixen directament en el resultat: les proporcions dels ingredients, la forma de pastar, els temps de repòs, la temperatura, la humitat, la cocció al forn… Una suma de petits detalls que poden portar de l’èxit al fracàs en un moment. Tot un repte per als que, com jo, tenim pànic a les masses amb llevat de forner que s’han de pastar, han de fermentar i tenen una cocció al forn delicada.

Preparació

  1. En un vol, incorporeu tots els ingredients (excepte el sèsam) en el mateix ordre que estan escrits. Barregeu-los fins aconseguir una bola de massa.
  2. Aboqueu la massa sobre el marbre i pasteu-la, pasteu-la, pasteu-la, pasteu-la fins que quedi elàstica i ben fina (jo hi he estat 20 min).
  3. Poseu la massa dins un vol, tapeu-la amb un drap i deixeu-la reposar uns 30 min.
  4. Dividiu la massa en 8 porcions i formeu els panets tal com es veu al vídeo (minut 5). Col·loqueu-los sobre la safata de forn i deixeu-los reposar fins que doblin el volum.
  5. Pinteu cada panet amb una mica d’aigua i empolseu-hi el sèsam per sobre.
  6. Coeu-los al forn a 180 ºC durant 20 min. Traieu-los del forn i deixeu-los refredar sobre una reixeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

21-25 feb

III Fira de l'all tendre FirAll

Amb l'objectiu de reivindicar-se com a capital de l'all tendre i d'impulsar l'economia local, Xàtiva organitza...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto