Què cuinar La Vanguardia

Aquestes masses són força complicades de fer, ja que cal controlar molts factors que influeixen directament en el resultat: les proporcions dels ingredients, la forma de pastar, els temps de repòs, la temperatura, la humitat, la cocció al forn… Una suma de petits detalls que poden portar de l’èxit al fracàs en un moment. Tot un repte per als que, com jo, tenim pànic a les masses amb llevat de forner que s’han de pastar, han de fermentar i tenen una cocció al forn delicada.

Preparació

  1. En un vol, incorporeu tots els ingredients (excepte el sèsam) en el mateix ordre que estan escrits. Barregeu-los fins aconseguir una bola de massa.
  2. Aboqueu la massa sobre el marbre i pasteu-la, pasteu-la, pasteu-la, pasteu-la fins que quedi elàstica i ben fina (jo hi he estat 20 min).
  3. Poseu la massa dins un vol, tapeu-la amb un drap i deixeu-la reposar uns 30 min.
  4. Dividiu la massa en 8 porcions i formeu els panets tal com es veu al vídeo (minut 5). Col·loqueu-los sobre la safata de forn i deixeu-los reposar fins que doblin el volum.
  5. Pinteu cada panet amb una mica d’aigua i empolseu-hi el sèsam per sobre.
  6. Coeu-los al forn a 180 ºC durant 20 min. Traieu-los del forn i deixeu-los refredar sobre una reixeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto