Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una cassola al foc amb els 350 g de sucre i l'aigua fins que arrenqui el bull. Aboqueu-hi la pols d'ametlla i remeneu-ho fins que la pasta cogui, 1 min, i es desenganxi de la paret de la cassola. 
  2. Afegiu-hi el puré de moniato escalivat tebi, barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar.
  3. Feu unes boles de 20 g de massapà i premeu-les lleugerament fent un panellet rodó, quadrat o rectangular. Arrebosseu-les amb sucre i poseu-les al damunt d'una safata de forn amb paper de forn a sota.
  4. Amb el forn a 180 ºC, coeu les boletes uns 10 min.
  5. Retireu-ho del forn i deixeu-ho refredar.
  6. Per als panellets de castanyes: poseu un xic de puré de castanyes al damunt del panellet, un gra de raïm, un dauet de codonyat i làmines de ceps crues.
  7. Per als panellets de micuit: talleu-lo a daus, poseu-hi un xic de sucre a sobre i caramel·litzeu-ho amb un bufador. Poseu-hi un dau de micuit de fetge gras, un nabiu tallat per la meitat i uns granets de magrana.
  8. Per als panellets de figues: renteu les figues i talleu-les a quarts. Poseu un quart de figa i un filet d'anxova a sobre de cada base de massapà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: