Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu un recipient d’1 l untant-lo amb margarina de soja, i folreu-lo bé amb paper per enfornar, tenint en compte que la massa pujarà uns 8 cm.
  2. Per a la massa: esmicoleu el llevat en la beguda d’arròs, afegiu-hi 100 g de farina i barregeu-ho, per fer una massa tova.
  3. Poseu-ho en un recipient, tapeu-ho amb un drap de cuina i deixeu-ho reposar 50 min.
  4. Aboqueu la barreja en un bol i afegiu-hi la resta de la farina.
  5. Feu un forat al centre i poseu-hi la margarina de soja estovada, el sucre integral, els rovells, l’ou sencer, l’aigua de tarongina i un pessic de sal.
  6. Pasteu-ho enèrgicament 15 min.
  7. Afegiu-hi les panses i la fruita seca, distribuint-la bé per tota la massa.
  8. Col·loqueu-ho al recipient, formeu una pasta i deixeu-ho reposar 40 min.
  9. Escalfeu el forn a 200 ºC. Feu uns talls en creu a la part superior del panettone, pinteu-lo amb una mica de margarina amb un pinzell, i enforneu-lo 45 min.
  10. Per a la decoració: diluïu el kuzu en la beguda d’arròs, afegiu-hi l’aigua de tarongina i poseu-ho al foc, a temperatura mitjana, remenant-ho sempre, fins que comenci a tenir densitat.
  11. Retireu-ho i aboqueu-ho sobre el panettone.
  12. Barregeu la fruita seca amb les llavors, les fruites vermelles i la mel (o sucre integral), i col·loqueu-ho tot al centre del panettone. Ja està a punt. Emboliqueu-lo amb paper i presenteu-lo a la taula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: