Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la pannacotta: remulleu els fulls de gelatina en aigua freda. 
  2. Infusioneu la nata amb el sucre i la vainilla. Abans que bulli, afegiu-hi la gelatina ben escorreguda i remeneu-ho bé perquè es dissolgui. Col·loqueu-ho en copetes de còctel i deixeu-ho refredar a la nevera. 
  3. Per a la compota: barregeu tots els ingredients en una cassola i poseu-la a coure a foc lent 10-15 min. Refredeu-ho. 
  4. Per al crumble: feu una massa amb tots els ingredients i deixeu-ho reposar una nit. 
  5. En una safata de forn amb paper sulfurat desfeu a pessics la massa. Feu-ho coure al forn 5-6 min a 180 ºC. 
  6. Repartiu la compota en les copes, al damunt poseu-hi una bola de sorbet i decoreu-ho amb el crumble.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: