Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  • Poseu en remull la gelatina en aigua freda. 
  • En un cassó, feu bullir la nata, el sucre i la beina de vainilla oberta. Quan arrenqui el bull, apagueu el foc i dissoleu-hi la gelatina. Coleu-ho i repartiu-ho dins els motlles. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera.
  • Coeu les maduixes amb l’aigua, el sucre i les gotes de llimona durant 5 min. Tritureu-ho amb el túrmix i coleu-ho. Reserveu-ho a la nevera.
  • Desemmotlleu la pannacotta i acompanyeu-la amb la salsa de maduixes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: