Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu un oli de caps d’escamarlans. Daureu lleugerament els caps amb una mica d’oli, afegiu-hi la resta de l’oli i ho deixeu infusionar tapat a temperatura ambient durant 1 h. Coleu-ho tot premsant bé els caps per tal d’extreure’n la substància. Reserveu-ho.
  2. Poseu a bullir les patates pelades en aigua salada fins que siguin ben cuites. Escorreu-les bé, peleu-les i passeu-les pel passapuré o per un vas batedor emulsionant-ho amb l’oli fet amb els caps d’escamarlans.
  3. En una cassola amb una mica de mantega, ofegueu els bolets ja nets a foc lent per tal que treguin l’aigua i afegiu-hi el brou de pollastre. Tritureu el conjunt, salpebreu-lo i lligueu-lo amb la mantega a punt de pomada, amb un batedor manual.
  4. Peleu les cues d’escamarlans i feu-les a la planxa o en una paella amb poc oli, durant 10 s per cada cara. Podeu acabar el plat amb unes branques de cibulet, shiso morat o algun germinat de rave.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto