Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un pot amb aigua bullent, feu coure les patates amb pela fins que quedin tendres.
  2. Tritureu-les amb la nata líquida fins a obtenir una crema llisa i homogènia. Salpebreu-ho i reserveu-ho.
  3. En una paella amb un raig d’oli d’oliva, salteu els bolets amb el gra d’all picat molt fi i el julivert picat. Corregiu-ne el punt de sal, si és necessari.
  4. Serviu la crema tèbia o calenta en gots, i a sobre, poseu-hi els bolets saltats.

CONSELL

Afegiu-hi un rovell d’ou escalfat a sobre de tot per enriquir la recepta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: