Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per fer el suc del rostit, daureu els ossos de pollastre rostit amb una ceba picada, un all picat, un tomàquet tallat a dauets, mig got de vi blanc, unes branques de julivert i aigua, i deixeu-ho reduir com una glaça.
  2. Poseu una olla al foc amb aigua i un polsim de sal. En el moment que arrenqui el bull, poseu-hi les patates netes, amb pell i tot, i deixeu-les coure fins que, en punxar-les amb un ganivet o una agulla, la pell es desprengui amb facilitat.
  3. Peleu les patates i aixafeu-les, encara tèbies, en un morter o amb una forquilla. Afegiu-hi un raig d’oli, un polsim de sal i un xic de porradell.
  4. Salteu les trompetes de la mort amb l’escalunya prèviament escaldada, i rectifiqueu-ho de sal.
  5. Salteu la cansalada tallada a tires de 3 mm de gruix.
  6. En un motlle circular disposeu els ingredients i salseu-ho amb quatre cullerades del suc de rostit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto