Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu l'aigua amb sucre, la mel, les espècies, les peles de cítrics i la sal. Deixeu-ho bullir 2 min, apagueu el foc i deixeu-ho reposar fins que estigui fred.
  2. Barregeu-ho amb la farina tamisada amb l'impulsor i el bicarbonat
  3. Foneu la mantega i incorporeu-la-hi.
  4. Refrigereu-ho, en un recipient tapat, 6 h.
  5. Poseu-ho en un motlle untat i coeu-ho al forn a 180 ºC, 40 min.
  6. Quan el traieu del forn, poseu-hi un paper sulfurat al damunt i gireu-lo perquè es desemmotlli. Deixeu-lo refredar 10 min de cap per avall perquè quedi pla.
  7. Poseu-lo en una safata o un plat, i unteu-lo amb el iogurt. Acabeu-lo amb mitges figues, gerds i pols de canyella.

CONSELLS

Us recomanem utilitzar un iogurt ben cremós, com el de Mas Marcè, de Siurana d'Empordà o un recuit de drap d'ovella ripollesa. A més, trieu bé les espècies, ja que definiran el sabor del pa. Si hi poseu mel de bruc, us donarà un toc amarg. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto