Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Al vas de la batedora, tritureu un grapat d’alfàbrega amb l’oli, un gra d’all (opcional), una mica de formatge ratllat i els pinyons, fins a obtenir una salsa d’aroma intensa i d’un color verd viu. Reserveu-la.
  2. En un cassó amb aigua bullent abundant, amb sal i un rajolí d’oli d’oliva, feu coure la pasta 4-5 min. Poseu la pasta als plats i ruixeu-la amb el pesto.
  3. Salpebreu-ho, afegiu-hi formatge parmesà ratllat i serviu-ho, opcionalment, amb alguns pinyons.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: