Preparació
- Peleu els grans d’all i piqueu-los.
- Netegeu bé els bolets i trossegeu-los.
- Escalfeu una paella d’una bona mida, afegiu-hi els bolets en sec, espereu que s’evapori l’aigua dels bolets i incorporeu-hi l’all picat i una mica d’oli d’oliva; sofregiu-ho 10 min, tot remenant-ho.
- Empolseu-ho amb el pebre vermell i afegiu-hi el brou de carn i les herbes.
- Feu que arrenqui el bull i reduïu-ho una mica, incorporeu-hi la nata i feu que torni a arrencar el bull. Abaixeu el foc i, passats uns 5 min, incorporeu-hi el foie trossejat.
- Salpebreu-ho i conserveu-ho calent.
- Cuineu la pasta segons la informació del fabricant, retireu-la un minut abans que estigui al punt i afegiu-la a la salsa de bolets.
- Acabeu de cuinar la pasta i serviu-la amb unes fulles de romaní i farigola fresques.