Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. En una olla, poseu els musclos, ben nets i raspats. Afegiu-hi cinc cullerades d’aigua i deixeu-los poc temps al foc (4 min). Escorreu-los i reserveu el brou, colat molt fi.
  2. Separeu els musclos de les closques, evitant que quedin restes de fibra a l’interior del marisc. Reserveu-los escorreguts a la nevera.
  3. Barregeu 200 ml del brou dels musclos amb les dues fulles de gelatina, remullades i foses a foc suau.
  4. Aboqueu-ho en un recipient no gaire gros, per obtenir uns daus de gelatina d’1 x 1 cm.
  5. Tritureu ben fins amb els ingredients de la salsa i reserveu-la a la nevera.
  6. Coeu les làmines de pasta wonton 2 min en aigua bullent abundant amb un raig d’oli i un polsim de sal. Refredeu-les i esteneu-les sobre la taula de treball.
  7. En un bol gros, barregeu amb delicadesa els musclos, els daus de gelatina d’aigua de marisc, els daus
    de tomàquet, l’alfàbrega, les olives, el cogombre, els raves i les tàperes picades. Amaniu-ho amb un rajolí d’oli d’oliva i una mica de sal i pebre, i repartiu-ho sobre les plaques de pasta. Abans de tancar la pasta, poseu-hi una mica de mató. Tanqueu les plaques donant-los una forma bonica, com si fossin canelons o raviolis, i reserveu-les a la nevera, en una safata.
  8. En el moment de presentar la safata a taula, napeu la pasta amb la salsa i poseu-hi les fulles d’alfàbrega per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto