Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En una olla, poseu els musclos, ben nets i raspats. Afegiu-hi cinc cullerades d’aigua i deixeu-los poc temps al foc (4 min). Escorreu-los i reserveu el brou, colat molt fi.
  2. Separeu els musclos de les closques, evitant que quedin restes de fibra a l’interior del marisc. Reserveu-los escorreguts a la nevera.
  3. Barregeu 200 ml del brou dels musclos amb les dues fulles de gelatina, remullades i foses a foc suau.
  4. Aboqueu-ho en un recipient no gaire gros, per obtenir uns daus de gelatina d’1 x 1 cm.
  5. Tritureu ben fins amb els ingredients de la salsa i reserveu-la a la nevera.
  6. Coeu les làmines de pasta wonton 2 min en aigua bullent abundant amb un raig d’oli i un polsim de sal. Refredeu-les i esteneu-les sobre la taula de treball.
  7. En un bol gros, barregeu amb delicadesa els musclos, els daus de gelatina d’aigua de marisc, els daus
    de tomàquet, l’alfàbrega, les olives, el cogombre, els raves i les tàperes picades. Amaniu-ho amb un rajolí d’oli d’oliva i una mica de sal i pebre, i repartiu-ho sobre les plaques de pasta. Abans de tancar la pasta, poseu-hi una mica de mató. Tanqueu les plaques donant-los una forma bonica, com si fossin canelons o raviolis, i reserveu-les a la nevera, en una safata.
  8. En el moment de presentar la safata a taula, napeu la pasta amb la salsa i poseu-hi les fulles d’alfàbrega per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto