Què cuinar La Vanguardia

Cada cop ens costa més trobar pastissos originals que NO siguin tots de fondant. És l’única norma que poso a l’hora de triar el pastís: no m’agrada utilitzar el fondant, ho trobo més semblant a fer manualitats que a una recepta de pastisseria. Buscant, buscant, ens vam decidir per adaptar un pastís que havíem vist per Internet, que ens obligava a treballar la imaginació per perfeccionar fins a l’últim detall la decoració. I l’esforç va tenir la seva recompensa, va tornar a guanyar el primer premi!

Vam fer nosaltres mateixes les galetes dels banyistes, i vam utilitzar gominoles pels diversos elements de decoració. Pel mar, vam utilitzar el frosting del pastís de pastanaga tenyit de blau, i, per la sorra, galetes maria triturades. La base del pastís era la típica coca de iogurt. Us passo les diferents receptes posant els enllaços a les que ja tinc al blog. Ja veureu que totes són fàcils, només cal una mica de paciència perquè són molts elements diferents.

Preparació

  1. Amb la massa de les galetes formeu els banyistes utilitzant un motlle adequat. Si teniu dues mides, millor, ja que podreu fer nens petits. Dibuixeu els ulls i la boca amb la glaça reial.
  2. Tenyiu el frosting amb el colorant blau i escampeu-lo sobre la meitat del pastís, formant el mar.
  3. Tritureu les galetes maria i repartiu-les per l’altra meitat del pastís, simulant la sorra.
  4. Escampeu una mica de mantega (nosaltres la vam endolcir amb sucre) per tota la paret del pastís.
  5. Enganxeu-hi les neules tot el voltant. Col·loqueu la cinta de roba per seguretat.
  6. Per al frosting: amb les varetes elèctriques, barregeu la mantega i el sucre fins que sigui una crema ben fina i homogènia. Afegiu-hi el formatge i seguiu-ho batent fins que s’integri bé. Ha de quedar una crema brillant, fina i homogènia.
  7. Col·loqueu tots els elements del pastís que es veuen a la foto. Et voilà!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto