Consells de cuina La Vanguardia

Cada cop ens costa més trobar pastissos originals que NO siguin tots de fondant. És l’única norma que poso a l’hora de triar el pastís: no m’agrada utilitzar el fondant, ho trobo més semblant a fer manualitats que a una recepta de pastisseria. Buscant, buscant, ens vam decidir per adaptar un pastís que havíem vist per Internet, que ens obligava a treballar la imaginació per perfeccionar fins a l’últim detall la decoració. I l’esforç va tenir la seva recompensa, va tornar a guanyar el primer premi!

Vam fer nosaltres mateixes les galetes dels banyistes, i vam utilitzar gominoles pels diversos elements de decoració. Pel mar, vam utilitzar el frosting del pastís de pastanaga tenyit de blau, i, per la sorra, galetes maria triturades. La base del pastís era la típica coca de iogurt. Us passo les diferents receptes posant els enllaços a les que ja tinc al blog. Ja veureu que totes són fàcils, només cal una mica de paciència perquè són molts elements diferents.

Preparació

  1. Amb la massa de les galetes formeu els banyistes utilitzant un motlle adequat. Si teniu dues mides, millor, ja que podreu fer nens petits. Dibuixeu els ulls i la boca amb la glaça reial.
  2. Tenyiu el frosting amb el colorant blau i escampeu-lo sobre la meitat del pastís, formant el mar.
  3. Tritureu les galetes maria i repartiu-les per l’altra meitat del pastís, simulant la sorra.
  4. Escampeu una mica de mantega (nosaltres la vam endolcir amb sucre) per tota la paret del pastís.
  5. Enganxeu-hi les neules tot el voltant. Col·loqueu la cinta de roba per seguretat.
  6. Per al frosting: amb les varetes elèctriques, barregeu la mantega i el sucre fins que sigui una crema ben fina i homogènia. Afegiu-hi el formatge i seguiu-ho batent fins que s’integri bé. Ha de quedar una crema brillant, fina i homogènia.
  7. Col·loqueu tots els elements del pastís que es veuen a la foto. Et voilà!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

21-25 feb

III Fira de l'all tendre FirAll

Amb l'objectiu de reivindicar-se com a capital de l'all tendre i d'impulsar l'economia local, Xàtiva organitza...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto