Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb la massa de les galetes talleu les 5 peces de la cistella. En dues d’elles feu els forats per poder passar el cordill que lligarà el globus. Coeu-les i reserveu-les.
  2. Feu també les figures que aniran dins la cistella. Decoreu-les amb la glaça reial.
  3. Enganxeu les 5 peces de la cistella utilitzant glaça reial. Decoreu la cistella al vostre gust.
  4. Estireu el fondant amb el corró. Col·loqueu-lo sobre la coca, adapteu-lo bé i feu-li un cordó tot al voltant.
  5. Lligueu el globus a la cistella amb un fil gruixut. Col·loqueu a dins les figures i poseu la cistella sobre el pastís.
  6. A l’últim moment, poseu el cotó de sucre que imita els núvols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: