Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable i humitegeu-la amb l’almívar. 
  2. Tritureu les maduixes amb el túrmix i reserveu-les. Tritureu els plàtans amb el túrmix i reserveu-los.
  3. Poseu en remull la gelatina en aigua freda.
  4. Tritureu amb el túrmix el formatge, el iogurt i el sucre. Escalfeu la llet al microones i dissoleu-hi la gelatina ben escorreguda. Afegiu la gelatina a la mescla anterior i barregeu-ho bé.
  5. Separeu la barreja en dues parts. En una part afegiu-hi les maduixes, i a l’altra part afegiu-hi el plàtan.
  6. Aboqueu la mescla de maduixa sobre la base de pa de pessic i reserveu-ho al congelador uns 20 min, per tal que agafi cos. Passat el temps, aboqueu la mescla de plàtan sobre la capa de maduixa, a poc a poc vigilant que no es barregin les capes.
  7. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli, un mínim de 4 h, molt millor si es fa d'un dia per l'altre. Decoreu-ho i serviu-ho ben fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: