Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Rostiu la carn de porc i la de vedella. Piqueu-la quan sigui freda. Escaliveu els pebrots (reserveu-ne unes tires), les albergínies i les cebes, netegeu-ho bé i deixeu-ho refredar. 
  2. Quan tot plegat sigui fred, passeu-ho, juntament amb els ous, per una batedora fins que veieu que sigui una massa homogènia. Si veieu que us queda massa espessa, podeu afegir-hi una mica de llet, però no gaire, perquè us pot quedar el pastís esquerdat. Prepareu uns estris per poder posar al forn. 
  3. A la part de sota, poseu-hi les tires de pebrot escalivat que heu reservat i unes anxoves, i, per sobre, tota la barreja feta amb els ingredients batuts. Escalfeu el forn a 150 ºC i deixeu-ho coure 1 h al bany maria. A l’hora de servir el pastís, només us caldrà tombar-lo i tallar-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

14-19 ago

Festa de Sant Magí 2017

El mes d’agost Tarragona celebra la festa major en honor del copatró de la ciutat, Sant Magí. Com...

19 ago

Nit de vins de Torroja del Priorat

El 19 d’agost se celebra la desena edició de la Nit de vins de Torroja del Priorat. Aquesta regió...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto