Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Rostiu la carn de porc i la de vedella. Piqueu-la quan sigui freda. Escaliveu els pebrots (reserveu-ne unes tires), les albergínies i les cebes, netegeu-ho bé i deixeu-ho refredar. 
  2. Quan tot plegat sigui fred, passeu-ho, juntament amb els ous, per una batedora fins que veieu que sigui una massa homogènia. Si veieu que us queda massa espessa, podeu afegir-hi una mica de llet, però no gaire, perquè us pot quedar el pastís esquerdat. Prepareu uns estris per poder posar al forn. 
  3. A la part de sota, poseu-hi les tires de pebrot escalivat que heu reservat i unes anxoves, i, per sobre, tota la barreja feta amb els ingredients batuts. Escalfeu el forn a 150 ºC i deixeu-ho coure 1 h al bany maria. A l’hora de servir el pastís, només us caldrà tombar-lo i tallar-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24-25 jun

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24-25 jun

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto