Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Rostiu la carn de porc i la de vedella. Piqueu-la quan sigui freda. Escaliveu els pebrots (reserveu-ne unes tires), les albergínies i les cebes, netegeu-ho bé i deixeu-ho refredar. 
  2. Quan tot plegat sigui fred, passeu-ho, juntament amb els ous, per una batedora fins que veieu que sigui una massa homogènia. Si veieu que us queda massa espessa, podeu afegir-hi una mica de llet, però no gaire, perquè us pot quedar el pastís esquerdat. Prepareu uns estris per poder posar al forn. 
  3. A la part de sota, poseu-hi les tires de pebrot escalivat que heu reservat i unes anxoves, i, per sobre, tota la barreja feta amb els ingredients batuts. Escalfeu el forn a 150 ºC i deixeu-ho coure 1 h al bany maria. A l’hora de servir el pastís, només us caldrà tombar-lo i tallar-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

24 nov - 10 des

V Jornades del Romesco de Cambrils

Diversos restaurants de Cambrils ofereixen, del 24 de novembre al 10 de desembre, menús basats en el romesco,...

09-10 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto