Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Rostiu la carn de porc i la de vedella. Piqueu-la quan sigui freda. Escaliveu els pebrots (reserveu-ne unes tires), les albergínies i les cebes, netegeu-ho bé i deixeu-ho refredar. 
  2. Quan tot plegat sigui fred, passeu-ho, juntament amb els ous, per una batedora fins que veieu que sigui una massa homogènia. Si veieu que us queda massa espessa, podeu afegir-hi una mica de llet, però no gaire, perquè us pot quedar el pastís esquerdat. Prepareu uns estris per poder posar al forn. 
  3. A la part de sota, poseu-hi les tires de pebrot escalivat que heu reservat i unes anxoves, i, per sobre, tota la barreja feta amb els ingredients batuts. Escalfeu el forn a 150 ºC i deixeu-ho coure 1 h al bany maria. A l’hora de servir el pastís, només us caldrà tombar-lo i tallar-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Verdures i hortalisses

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto