Consells de cuina La Vanguardia

Per Sant Joan a casa sempre fem festa grossa, ja que en tres dies celebrem dos sants i un aniversari. Normalment anem a la Roureda per passar-hi una revetlla tranquil·la i familiar, amb espectacle pirotècnic apte per a totes les edats. A part de les coques tradicionals, per celebrar l’aniversari del Guillem vaig portar aquest pastís d’aniversari.

El pastís té textura de flam extracremós i porta com a ingredient principal uns iogurts de cafè gurmet de la marca Monte Ravy que venen al Lidl. Els iogurts sols ja són deliciosos, però reconvertits en aquest pastís el resultat és espectacular. Boníssim i per repetir!

 

Preparació

  1. Poseu tots els ingredients en un cassó al foc i remeneneu-ho contínuament fins que faci la primera bombolla de bullir. Aboqueu-ho en un motlle de silicona i deixeu-ho refredar.
  2. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.
  3. Desemmotlleu-ho i decoreu-ho al gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto