Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Unteu un motlle desemmotllable amb oli o mantega.
  2. Obriu els croissants pel mig i folreu la base del motlle amb el croissant xopat de llet. Poseu-hi una capa de formatge i una capa de pernil dolç.
  3. Amb una cullera escampeu un ou batut per tota la superfície. Torneu a fer una capa de croissant, formatge, pernil i ou.
  4. Torneu a repetir el procés per tercera vegada acabant-ho amb la capa de pernil. Aboqueu l’ou que queda i coeu-ho a 150 ºC uns 30 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: