Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb l’ajuda d'unes varetes elèctriques, barregeu tots els ingredients —menys els maduixots i el gelat de gerds— en un bol.
  2. Disposeu la massa en un motlle amb un gruix d’1,5 cm i poseu-ho al forn 25 min a 160 ºC. Deixeu refredar el bescuit i talleu-ne racions de 4 x 10 cm.
  3. Renteu els maduixots i talleu-los al gust per disposar-los damunt del bescuit. Al costat, afegiu-hi una bola de gelat de gerds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: