Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el pa de pessic i farciu-lo amb la melmelada. Col·loqueu-lo al fons d’un motlle desemmotllable.
  2. Prepareu el flam seguint les instruccions, deixeu-lo refredar un mica i aboqueu-lo sobre el pa de pessic. Reserveu-lo a la nevera unes dues hores fins que qualli.
  3. Descongeleu les fruites del bosc i repartiu-les per sobre la capa de flam.
  4. Prepareu la gelatina amb l’aigua seguint les instruccions i aboqueu-la sobre les fruites del bosc.
  5. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli, millor d’un dia per l’altre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: