Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la base: feu un volcà amb la farina i l’impulsor i, a poc a poc, afegiu-hi tots els ingredients. Treballeu-ho fins a obtenir una pasta fina. Deixeu-ho reposar 8 h. Estireu la pasta, folreu-ne motlles de 25 cm de diàmetre i talleu-ne la part sobrant. Coeu-los al forn 10 min a 180 ºC.
  2. Per al farcit: amb una batedora munteu la nata i reserveu-la. Munteu els ous amb les clares i la meitat del sucre. En un bol gros, barregeu el formatge, la resta del sucre i la farina i treballeu-ho fins a homogeneïtzar la pasta. Barregeu les tres elaboracions.
  3. Farciu el motlle on ja tindreu la base i poseu-ho a coure al forn 1 h i 40 min a 75 ºC.
  4. Per al bany: en un cassó poseu l’almívar i la vainilla, bulliu-ho 5 min i barregeu-hi la gelatina, hidratada amb aigua freda, i la nata.
  5. Per al saltat: en una paella antiadherent, feu un almívar amb el sucre, l’aigua, la llimona i la vainilla. Salteu la fruita vermella. Banyeu el pastís en calent, afegiu-hi maduixes, deixeu-lo reposar 6 h i desemmotlleu-lo. Serviu-ho acompanyat del saltat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

24 nov - 10 des

V Jornades del Romesco de Cambrils

Diversos restaurants de Cambrils ofereixen, del 24 de novembre al 10 de desembre, menús basats en el romesco,...

09-10 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto