Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la base: feu un volcà amb la farina i l’impulsor i, a poc a poc, afegiu-hi tots els ingredients. Treballeu-ho fins a obtenir una pasta fina. Deixeu-ho reposar 8 h. Estireu la pasta, folreu-ne motlles de 25 cm de diàmetre i talleu-ne la part sobrant. Coeu-los al forn 10 min a 180 ºC.
  2. Per al farcit: amb una batedora munteu la nata i reserveu-la. Munteu els ous amb les clares i la meitat del sucre. En un bol gros, barregeu el formatge, la resta del sucre i la farina i treballeu-ho fins a homogeneïtzar la pasta. Barregeu les tres elaboracions.
  3. Farciu el motlle on ja tindreu la base i poseu-ho a coure al forn 1 h i 40 min a 75 ºC.
  4. Per al bany: en un cassó poseu l’almívar i la vainilla, bulliu-ho 5 min i barregeu-hi la gelatina, hidratada amb aigua freda, i la nata.
  5. Per al saltat: en una paella antiadherent, feu un almívar amb el sucre, l’aigua, la llimona i la vainilla. Salteu la fruita vermella. Banyeu el pastís en calent, afegiu-hi maduixes, deixeu-lo reposar 6 h i desemmotlleu-lo. Serviu-ho acompanyat del saltat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto