Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la base: feu un volcà amb la farina i l’impulsor i, a poc a poc, afegiu-hi tots els ingredients. Treballeu-ho fins a obtenir una pasta fina. Deixeu-ho reposar 8 h. Estireu la pasta, folreu-ne motlles de 25 cm de diàmetre i talleu-ne la part sobrant. Coeu-los al forn 10 min a 180 ºC.
  2. Per al farcit: amb una batedora munteu la nata i reserveu-la. Munteu els ous amb les clares i la meitat del sucre. En un bol gros, barregeu el formatge, la resta del sucre i la farina i treballeu-ho fins a homogeneïtzar la pasta. Barregeu les tres elaboracions.
  3. Farciu el motlle on ja tindreu la base i poseu-ho a coure al forn 1 h i 40 min a 75 ºC.
  4. Per al bany: en un cassó poseu l’almívar i la vainilla, bulliu-ho 5 min i barregeu-hi la gelatina, hidratada amb aigua freda, i la nata.
  5. Per al saltat: en una paella antiadherent, feu un almívar amb el sucre, l’aigua, la llimona i la vainilla. Salteu la fruita vermella. Banyeu el pastís en calent, afegiu-hi maduixes, deixeu-lo reposar 6 h i desemmotlleu-lo. Serviu-ho acompanyat del saltat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto