Receptes de Nadal La Vanguardia

Avui és l’aniversari de la meva fillola Olga, que fa 13 anys! Pensant en quin pastís podia preparar, vaig recordar que les seves postres preferides són el pastís de formatge i el gelat de llimona, de manera que vaig decidir combinar les dues coses. El resultat va ser aquest pastís, finíssim de gust i de textura, que a tots ens va agradar molt.

Jo el vaig decorar amb la crema de llimona del lemon pie, amb una mica de colorant groc, però, si no us voleu complicar tant la vida, amb gelatina de llimona per sobre quedarà igual de bé.

Preparació

  1. Tritureu les galetes. Afegiu-hi la mantega fosa i la llet. Barregeu-ho i escampeu-ho per la base d’un motlle desemmotllable, pressionant-ho bé. Reserveu-ho a la nevera per tal que s’endureixi la base.
  2. Escalfeu l’aigua al microones. Quan bulli, afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho fins que es dissolgui bé. Afegiu-hi el sucre i remeneu-ho fins que es dissolgui. Reserveu-ho perquè es refredi a temperatura ambient.
  3. Amb el túrmix, barregeu el formatge amb la mescla anterior.
  4. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la mescla anterior. Aboqueu-ho dins el motlle i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  5. Desemmotlleu el pastís passant un ganivet calent per tot el voltant. Decoreu-lo amb la crema de llimona, o amb una mica de gelatina de llimona per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto