Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu les galetes. Afegiu-hi la mantega fosa i la llet. Barregeu-ho i escampeu-ho per la base d’un motlle desemmotllable, pressionant-ho bé. Reserveu-ho a la nevera per tal que s’endureixi la base.
  2. Escalfeu l’aigua al microones. Quan bulli, afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho fins que es dissolgui bé. Afegiu-hi el sucre i remeneu-ho fins que es dissolgui. Reserveu-ho perquè es refredi a temperatura ambient.
  3. Amb el túrmix, barregeu el formatge amb la mescla anterior.
  4. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la mescla anterior. Aboqueu-ho dins el motlle i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  5. Desemmotlleu el pastís passant un ganivet calent per tot el voltant. Decoreu-lo amb la crema de llimona, o amb una mica de gelatina de llimona per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: