Què cuinar La Vanguardia

Avui és l’aniversari de la meva fillola Olga, que fa 13 anys! Pensant en quin pastís podia preparar, vaig recordar que les seves postres preferides són el pastís de formatge i el gelat de llimona, de manera que vaig decidir combinar les dues coses. El resultat va ser aquest pastís, finíssim de gust i de textura, que a tots ens va agradar molt.

Jo el vaig decorar amb la crema de llimona del lemon pie, amb una mica de colorant groc, però, si no us voleu complicar tant la vida, amb gelatina de llimona per sobre quedarà igual de bé.

Preparació

  1. Tritureu les galetes. Afegiu-hi la mantega fosa i la llet. Barregeu-ho i escampeu-ho per la base d’un motlle desemmotllable, pressionant-ho bé. Reserveu-ho a la nevera per tal que s’endureixi la base.
  2. Escalfeu l’aigua al microones. Quan bulli, afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho fins que es dissolgui bé. Afegiu-hi el sucre i remeneu-ho fins que es dissolgui. Reserveu-ho perquè es refredi a temperatura ambient.
  3. Amb el túrmix, barregeu el formatge amb la mescla anterior.
  4. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la mescla anterior. Aboqueu-ho dins el motlle i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  5. Desemmotlleu el pastís passant un ganivet calent per tot el voltant. Decoreu-lo amb la crema de llimona, o amb una mica de gelatina de llimona per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto