Dijous passat vam anar a la classe de cuina amb la Mireia Carbó al Club Social Caprabo. Una de les receptes que vam aprendre va ser aquesta genial deconstrucció del clàssic New York Cheescake.
Ja des d’un bon principi la Mireia va confessar que les males llengües diuen que aquesta recepta és la millor creació de postres que ha fet mai. Quan algú té un historial de bones receptes com el de la Mireia, fer una afirmació així és complicat… Tot i així, gairebé he de donar la raó a les males llengües… I és que aquesta recepta ho té tot: genialitat i simplicitat, dues qualitats ben difícils de compaginar en una mateixa creació. El simple bonissíssim que tant agrada a la Mireia no faria justícia a aquestes postres tan sensacionals!
Preparació
- Remulleu la gelatina en aigua freda. Escalfeu l’aigua i dissoleu-hi la gelatina escorreguda.
- Tritureu amb el turmix els formatges, l’aigua amb la gelatina, el suc de llimona i el sucre. Reserveu-ho a la nevera.
- Tritureu les galetes i barregeu-les amb la mantega fosa i el sucre.
- Esteneu la massa plana sobre un paper de forn i coeu-ho al forn 5 min a 180 ºC. Deixeu-ho refredar.
- Talleu les maduixes a daus i barregeu-ho amb el cruixent de galeta. Repartiu-ho dins les copes de servir. Poseu el formatge líquid dins d’una gerra de presentació i, ja a taula, aboqueu-ho dins la copa de cada comensal.