Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Remulleu la gelatina en aigua freda. Escalfeu l’aigua i dissoleu-hi la gelatina escorreguda.
  2. Tritureu amb el turmix els formatges, l’aigua amb la gelatina, el suc de llimona i el sucre. Reserveu-ho a la nevera.
  3. Tritureu les galetes i barregeu-les amb la mantega fosa i el sucre.
  4. Esteneu la massa plana sobre un paper de forn i coeu-ho al forn 5 min a 180 ºC. Deixeu-ho refredar.
  5. Talleu les maduixes a daus i barregeu-ho amb el cruixent de galeta. Repartiu-ho dins les copes de servir. Poseu el formatge líquid dins d’una gerra de presentació i, ja a taula, aboqueu-ho dins la copa de cada comensal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: