Preparació
- Escalfeu el forn a 170 ºC, a dalt i a baix.
- Folreu el fons i els costats d'una cocota de 14 cm amb paper d'enfornar i unteu-ho amb una mica d'oli o mantega en esprai.
- Poseu un bol al bany maria i foneu la xocolata blanca. Una vegada fosa, retireu-la del bany maria.
- Afegeiu-hi el formatge i barregeu-ho bé, fins que no quedi cap grumoll.
- Separeu les clares dels rovells. Afegeiu els rovells a la crema i barregeu-ho bé.
- Munteu les clares a punt de neu ben ferm. Quan les tingueu, incorporeu-les a la crema. Primer, afegeiu-ne una tercera part i barregeu-ho amb una espàtula fent moviment envoltants. Quan s'hagi integrat, aboqueu-hi la resta de les clares i barregeu-ho suaument.
- Aboqueu la massa en la cocota i enforneu-la. Deixeu-la 15 min a 170 ºC, després abaixeu la temperatura a 160 ºC i deixeu-ho 15 min més. Finalment, apagueu el forn i deixeu el pastís dins el forn amb la porta tancada 15 min més.
- 8. Passat el temps, traieu-lo del forn, desemmotlleu-lo i deixeu-lo refredar sobre una reixeta.
Nota: si no teniu cocota, podeu utilitzar com a motlle qualsevol recipient de 14 cm de diàmetre que sigui apte per al forn.